در قالب یک پژوهش مشترک بررسی شد

رنگی خوراکی که از عارضه قلبی جلوگیری می‌کند

کد خبر : 63868 دوشنبه 21 مهر 1399 - 14:25:57

محققان دانشگاه‌های حکیم سبزواری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پژوهشگاه رنگ در پژوهشی مشترک، موفق شدند ماده ارزشمند آنتوسیانین را به عنوان رنگ خوراکی و جلوگیری کننده از عارضه قلبی انکپسوله کنند و خواص آن را بهبود بخشند.

دکتر غلامعلی فرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری در توضیح این پژوهش مشترک گفت: این فعالیت پژوهشی حاصل پژوهش‌های دانشجوی دکتری مشترک بین دانشگاه حکیم سبزواری و پژوهشگاه رنگ و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

وی افزود: در بخش مربوط به مقاله حاضر با ترکیبات پلیمرهای طبیعی رنگ طبیعی و خوراکی انتوسیانین به متظور بهبود مقاومت های آن در محیط غذایی و دما انکپسوله شد و نتایج ارزشمندی به‌دست آمد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، نتایج این پژوهش در ژورنال Biological Macromolecules با ضریب تاثیر ۵٫۱۶ چاپ شده است و از طریق آدرس الکترونیکی https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0141813020343166 قابل دسترسی است.

هرگونه کپی برداری و انتشار مطالب از خبرگزاری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.
نظرات شما

نظرات شما

متن *

[کد امنیتی جدید]